Trafic
Vizitatori: 48300, online: 1

Institutia Prefectului

 

Mesajul prefectului

 

 

Stimaţi conjudeţeni,

Existenţa noastră socială presupune o serie de condiţionări care să o menţină la o cotă rezonabilă, iar una dintre acestea stă tocmai în calitatea guvernării şi administrării traiului societăţii.

Un act guvernamental de calitate, susţinut de instituţii respectabile şi de funcţionari oneşti, acesta este unul din principalele obiectivele ale actualului meu mandat. Convins, azi, de nevoia societăţii româneşti de a avea, în instituţii şi reprezentanţii acestora, modele sociale de echitate faţă de cetăţeni şi respect faţă de propria menire, îmi propun un exerciţiu demn şi corect, aşa cum consider că îşi doresc şi merită cetăţenii de bună credinţă ai judeţului Bistriţa-Năsăud.

Sunt conştient, alături de echipa guvernamentală, atât de nevoile de modernizare instituţională de care ţara noastră are nevoie, cât şi de aşteptările pe care dumneavoastră, la modul cel mai îndreptăţit, le aveţi de la Guvernul României, fiind, totodată, încrezător în energiile pozitive ale poporului nostru şi în bunele intenţii ale echipei căreia m-am alăturat, de aceea mă angajez să îmi dedic întreaga capacitate managerială dorinţei noastre, a tuturor, de a trăi într-o societate modernă, respectabilă şi cu adevărat conectată la valorile fundamentale ale Uniunii Europene.

 

Prefect,

Ioan Ţintean

 

 

POSTURI.GOV.RO

 

 

 

 

    

 

SIstemul de SOluționare a Problemelor (SISOP)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                                              

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     

 

 

 

 

  

 

 

    

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Actualizat la data de: 28/01/2016

Autentificare

Utilizator:
Parola:
Pastreaza autentificarea

Inregistrare
Cautare
Curs Valutar
Click pentru cursul valutar...
Vremea
Click pentru vreme...

Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro;
Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei;
Copyright © 2010-2012 Institutia Prefectului - Judetul Bistrita-Nasaud. Powered by
SOBIS Portal
Portalul este optimizat sa ruleze pe rezolutia de minim 1024x768